mobiel-pinnen-zonder-contract

Als ondernemer moet je enorm uiteenlopende zaken regelen. Wil je een bedrijfspand huren? Heb je bepaalde certificaten nodig? Het liefste heb je zo min mogelijk gedoe, ook bij het bestellen van een pinautomaat. Wanneer je de mogelijkheid tot mobiel pinnen wilt aanbieden is het dus verstandig van tevoren alles goed op een rijtje zetten. Waar kun je voordelig mobiel pinnen zonder contract en wat zijn de kosten voor de aanschaf van een pinautomaat? In deze blogpost vind je meer informatie.

Wanneer je een pinapparaat huurt, wil je nergens aan vastzitten. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg aanbieders die mobiel pinnen zonder contract mogelijk maken. Zij hanteren andere verdienmodellen, waarbij je bijvoorbeeld betaalt per transactie. Dit kan een vast of flexibel percentage of bedrag zijn. Het grote voordeel hiervan is dat je geen kosten maakt wanneer je de pinautomaat niet gebruikt. Ook heb je geen minimumbedrag dat je per maand moet omzetten: hierdoor zijn dit soort oplossingen geschikt voor ondernemingen van elk formaat.

Soms maak je nog wel een kleine investering wanneer je de pinautomaat aanschaft: dit is echter wat anders dan een contract aangaan. Je huurt het pinapparaat namelijk niet, maar krijgt deze in je bezit. De kosten die je betaalt voor de aanschaf van de pinautomaat betalen zichzelf vaak snel terug doordat klanten gemakkelijker bij je kunnen afrekenen. Omdat zij niet langer zijn aangewezen op de hoeveelheid contant geld die zij bij zich dragen, kunnen zij eenvoudiger iets extra’s meenemen. Zo is voordelig pinnen dus binnen handbereik en blijven de kosten beperkt. Uiteindelijk levert het misschien zelfs meer op!

Mobiel pinnen zonder contract wordt steeds vaker aangeboden. Het past dan ook helemaal in de trend van nu, waarin mensen zich niet willen vastleggen en hun opties willen openhouden. Het kost soms even een kleine investering, maar de kosten voor de aanschaf van een pinautomaat zijn over het algemeen laag en haal je er snel uit. Oriënteer je goed op de juiste aanbieders en start deze week nog met het accepteren van pin- en creditcardbetalingen. Wat let je?

Category:
Advies voor ondernemers
Tags:
, , , ,