draadloze-pinautomaat-kopen

Bij veel ondernemers komt er een punt waarop zij graag pin- en creditcardbetalingen willen accepteren. Maar hoe vindt je een oplossing waarmee goedkoop mobiel pinnen mogelijk is? In deze blogpost vind je tips als je erover denkt om een draadloze pinautomaat te kopen.

Frequentie
Voordat je overgaat tot kopen, is het belangrijk om te bedenken hoe vaak je het pinapparaat denkt te gebruiken. Is jouw zaak dagelijks open en verwacht je dat mensen vaak willen pinnen? Of sta je af en toe op een beurs en verwacht je dat het draadloze pinautomaat slechts enkele malen gebruikt zal worden? Dit heeft invloed op wat je apparaat moet kunnen. Wanneer je verwacht het apparaat veel nodig te hebben, is het het waard er meer in te investeren. Omdat je deze investering al snel weer terugverdient, blijft goedkoop mobiel pinnen binnen handbereik.

Locatie
Wanneer je op verschillende locaties werkt, lijkt een draadloze pinautomaat kopen het meest voor de hand te liggen. Deze hoef je niet aan te sluiten met allerlei kabels, maar werkt op batterijen of is op te laden. Ideaal dus voor onderweg! Deze extra functionaliteit hoeft niet te betekenen dat goedkoop mobiel pinnen geen optie meer is. Er zijn juist vele aanbieders die een draadloze pinautomaat aanbieden die goedkoper is dan een traditioneel apparaat.

Hoogte van het bedrag
Contactloos betalen is het financiële buzzword van 2016. Zeker wanneer je veel bedragen onder de €25 afrekent, is het interessant een pinautomaat te kopen dat hier ook geschikt voor is. Wanneer je een draadloze pinautomaat gaat kopen, vraag dan ook altijd of hiermee contactloze betalingen kunnen worden geaccepteerd. Een dergelijk pinapparaat is vaak wel wat duurder, maar absoluut een extra service richting je klanten.

Wanneer je als ondernemer let op de frequentie van gebruik, de locatie waar je de pinautomaat wilt gebruiken en de hoogte van het bedrag dat je wilt afrekenen, kun je beter bepalen welk type automaat bij jou past. Maar als iets buiten kijf staat, is dat een pinapparaat voor de huidige ondernemer onmisbaar is.

Category:
Advies voor ondernemers
Tags:
, ,