payleven Ltd, handelend als “payleven”, zal een promotie (de “promotie” of de “actie”) houden waarbij geselecteerde gebruikers voor een vooraf bepaalde periode kosteloos transacties kunnen accepteren via payleven.

De promotie vormt het onderwerp van deze Algemene Voorwaarden. Door mee te doen aan de promotie stemt u in met deze geldende Algemene voorwaarden alsook met specifieke instructies en voorwaarden welke mogelijk genoemd kunnen worden in elektronische berichten of op de website, of in elke andere vorm aan u gecommuniceerd.

 1. Om mee te kunnen doen met de promotie, dienen deelnemers: de payleven PIN-reader te gebruiken (“pin- en creditcardbetalingen te accepteren”) in de maand december 2016 en/of januari 2017.
 2. Deze wedstrijd is toegankelijk voor alle inwoners van Nederland, ouder dan 18 jaar ten tijde van deelname en dienen ook geregistreerd te zijn met een succesvol payleven account. payleven medewerkers of familieleden van payleven medewerkers of affiliate partners zijn uitgesloten van deelname.
 3. De actie is niet inwisselbaar en elke contante betaling is uitgesloten als alternatief.
 4. payleven Ltd’s beslissing betreffende alle zaken gerelateerd aan de promotie, is definitief en bindend.
 5. U betaalt geen transactiekosten tot een maximum totaalbedrag van €10.000. De transactiekosten worden aan het begin van februari 2017 terugbetaald.
 6. Betalingen op afstand (OTP) zijn uitgesloten van deze promotie. Voor deze betalingen wordt het gangbare tarief van 2,95% gerekend.
 7. payleven Ltd behoudt zich het recht voor om te allen tijde de promotie te beëindigen of aan te passen. Alle beslissingen gemaakt door payleven zijn definitief en verder zal hierover geen communicatie plaatsvinden. Deelnemers gaan akkoord dat er geen juridische stappen ondernomen zullen worden tegen payleven.
 8. U gaat ermee akkoord dat Payleven Ltd uw contactgegevens mogen gebruiken om u te contacteren in verband met uw deelname.
 9. Informatie verkregen van gebruikers is onderdeel van de payleven privacy policy welke beschikbaar is op: https://payleven.nl/security/
 10. De promotie zal vallen onder de wetten van Engeland en Wales.
 11. Door betalingen te accepteren met payleven neemt u automatisch deel aan deze promotie.
 12. Voor vragen over deze promotie of onze diensten in het algemeen, neemt u dan alstublieft contact met ons op via service@payleven.nl
Category:
payleven Gebruikstips en updates